Gomo Design

 

... dizajn postaje identitet, identitet stvara brend, brend živi ...

 

Naši ciljevi

 

... pouzdanost i kvalitet kroz višegodišnju saradnju ...

Ukratko

 

Gomo Design je dizajnerski i multimedijalni studio osnovan 1998 godine. Kreiramo atraktivne, korisnički orijentisane promotivne materijale i sajtove kao podršku privatnom ili korporativnom biznisu. Kroz četrnaestogodišnji rad pratimo trendove u dizajnu i tržištu kako bi svaki naš sledeći projekat bio inovativan i originalan sve sa ciljem zadovoljenja zahteva naručioca i postizanja maksimalnog efekta.

Oprema

 

Od samog početka smatramo da je kvalitetna i savremena oprema jedan od preduslova kvaliteta. Dizajn radimo na tri savremene grafičke radne stanice, opremljenje najnovijim licenciranim grafičkim i web-development paketima firmi Adobe, Corel, Microsoft. Standardnu proveru boja u dizajnu vršimo Datacolor calibratorima i profesionalnim Pantone kartama na taj način garantujući stalnost. U dizajnu koristimo isključivo fotografije koje podležu autorskim pravima, bez obzira da li otkupljujemo licence, nabavljamo press slike ili samostalno fotografišemo na terenu.

Klijenti

 

Do sada smo bili angažovani na projektima različite složenosti, od jednostavnijih individualnih zahteva, preko start-up marketinga pa sve do rada za internacionalne kompanije. Iako nam je specijalnost tematika u oblasti industrijske automatizacije, veoma lepe i kreativne proizvode smo realizovali i u kulturi i drugim granama industrije i usluga.

Mi smo mali, fleksibilan i posvećen tim koji zna kako da opstane na našem prostoru dugi niz godina.

Naš timeline

 
1998
Prvo angažovanje na izradi sajta za magazin mikroElektronika. Formiranje mailing liste i tada izuzetno cenjenog e-mail mikroElektronika nedeljnika.
1999
Angažovanja na izradi prvih sajtova, kao i prvih štampanih materijala/kataloga za firme iz oblasti industrijske automatizacije.
2001
Ulazak agencije "Gomo Design" u sistem PDV-a što nam omogućava dalji razvoj i izradu štampanog materijala po sistemu "ključ u ruke".
2006
Ulazak u sopstevi poslovni prostor i opremanje 2 stalna radna mesta za poslove dizajna i izrade kataloga i web prezentacija uz nabavku licencnog softvera.
2010
Proširujemo oblasti delovanja na institucije kulture i uslužne delatnosti, te zbog povećanog obima posla, povećavamo broj radnih mesta na 3 sa svim pratećim licencnim softverom.
2012
Pokretanje projekta "Mehatronika" koji objedinjava magazin i internet portal iz oblasti industrijske automatizacije, robotike i mašinstva.