Gomo Design

 

4 razloga zašto smo bolji od drugih

 

Počeli sa radom 1998. godine

 

Na našim prostorima malo je onih koji prate razvoj interneta od samih početaka. Mi smo počeli sarađujući sa firmama Inet, ScNet i EuNet još davne 1998. godine kada smo i bili angažovani za izradu sajta magazina "mikroElektronika". To angažovanje nam je otvorilo put ka firmama iz oblasti industrijske automatizacije sa kojima sarađujemo neprestano od tada. I na to smo ponosni.

Dajemo kompletna rešenja

 

Shvatajući da su kompletna rešenja (štampani materijal/katalog, web prezentacija i CD/DVD prezentacija) tri vida jedne marketing potrebe specijalizovali smo se za izradu vrhunski kvalitetnog materijala po sistemu "ključ u ruke". Mi imamo stručna znanja i finansijsku moć da svaki Vaš projekat izvedemo bez kompromisa do kraja i da gotove marketnig proizvode isporučima na željenu adresu.

Standardizovana oprema & licenciran software

 


Naš tim čine inžinjeri koji se u vodama dizajna kreću već desetak godina. Mi zato razumemo problematiku i znamo kako da napravimo funkcionalan i lep katalog. Upotrebna vrednost je primarni zahtev sa kojim nema kompromisa. Standardizovana oprema i licenciran najmoderniji softver olakšavaju nam ispunjenje ovih ciljeva.

Višegodišnja saradnja

 

Tajnost i maksimalna posvećenost bez obzira na obim posla, uz poštovanje realnih rokova doprineli su tome da je naša saradnja sa klijentima prijatna.

Naš timeline

 
1998
Prvo angažovanje na izradi sajta za magazin mikroElektronika. Formiranje mailing liste i tada izuzetno cenjenog e-mail mikroElektronika nedeljnika.
1999
Angažovanja na izradi prvih sajtova, kao i prvih štampanih materijala/kataloga za firme iz oblasti industrijske automatizacije.
2001
Ulazak agencije "Gomo Design" u sistem PDV-a što nam omogućava dalji razvoj i izradu štampanog materijala po sistemu "ključ u ruke".
2006
Ulazak u sopstevi poslovni prostor i opremanje 2 stalna radna mesta za poslove dizajna i izrade kataloga i web prezentacija uz nabavku licencnog softvera.
2010
Proširujemo oblasti delovanja na institucije kulture i uslužne delatnosti, te zbog povećanog obima posla, povećavamo broj radnih mesta na 3 sa svim pratećim licencnim softverom.
2012
Pokretanje projekta "Mehatronika" koji objedinjava magazin i internet portal iz oblasti industrijske automatizacije, robotike i mašinstva.